Vilka är Boostamig

Boostamig.se drivs och ägs av Boostamig AB ett aktiebolag registrerat i Sverige med Org.nr 559142-0574. Vi är 100% Svenskägt bolag.

Är det säkert att beställa produkter från Boostamig.se?

Ja. Vi jobbar ständigt med att hålla våra system säkra. Vår sida använder SSL certifikat för att hålla all information mellan er och oss krypterad så att ingen annan kan komma åt informationen. Vi lagrar endast era uppgifter i syftet att vi ska kunna leverera er beställning. Vi säljer eller delar aldrig med oss av era uppgifter till tredjepart. Vi kommer aldrig heller att tala om för någon vilka våra kunder är. Vi jobbar med 100% kundprivacy. Vi spar endast er orderhistorik i vårt beställningssystem på hemsidan i 6 månader.

När levereras min beställning?

Det är olika leveranstid beroende på vilken produkt du beställt.

Produkter med Expressleverans: Levereras generellt inom 5 minuter. I sällsynta fall kan det ta upp till 5 (fem)dagar innan en order levereras då vi kan råka ut för tillfälliga leveransförseningar.

Autolikes: Din beställning av autolikes aktiveras inom 5 minuter från det att du gjort din beställning. Därefter får du likes på allt du laddar upp inom 5-10 minuter tills du nått antalet autolikes du beställt. 

Vanliga produkter: Produkter som vi inte benämnt med Expressleverans har olika leveranstider. Tjänster till Facebook tar generellt upp till 72 timmar innan leveransen påbörjas. Annars är vår målsättning att dom produkterna levereras inom 24 timmar.

Kan jag komma att bli avstängd eller är våra tjänster olagliga?

Alla följare och likes som vi levererar kommer från aktiva och riktiga användare. Användarna väljer självmant att gilla eller följa ditt konto efter att du lagt en beställning av oss. Därav kan du inte blir avstängd från något socialt medie efter att du beställt en produkt av oss.
Våra produkter är heller inte olagliga då alla följare och likes kommer ifrån riktiga användare och inga datorskapade konton (bottar).

Kontaktformulär

29/7 – På grund av ny uppdatering av Instagram så har vi fördröjning med leveransen av autolikes, likes och följare. Vi jobbar på en lösning. Detta orsakar viss fördröjning i leveranserna.

Det kan ta upp till 5 arbetsdagar innan följare, likes och autolikes levereras enligt köpvillkoren. Supporten kan inte hjälpa till ifall din beställning är färre än 5 dagar gammal. 

Tack för din förståelse.

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar under vardagar mellan klockan 8-17. Kontaktar du oss utanför kontorstider på exempelvis högtider så får du svar nästkommande arbetsdag.