Köpvillkor och Integritetspolicy

Boostamig AB Org.nr 559142-0574

Är det något du undrar över gällande våra villkor når du oss genom att fylla i kontaktformuläret som ni hittar här.
Det är viktigt att kunden vet vad dom beställer innan order läggs. Läs produktbeskrivningarna väldigt noggrant. Ni kan inte kräva en återbetalning eller häva ett köp på grund av att ni är missnöjd med att produkten inte var det ni trodde.
Genom att göra en beställning så godkänner du våra köpvillkor och integritetspolicy.

1. Köp

Vid beställning träffas avtal om köp först när Boostamig.se bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. En orderbekräftelse skickas senast 24 timmar efter att beställning mottagits av Boostamig.se.
Genom att använda våra tjänster samtycker du till att inte hålla oss ansvariga för avstängda konton eller borttagna videoklipp. Inga återbetalningar utfärdas heller i dessa fall.
Alla tjänster kommer från globala konton. Vi kan därför inte garantera att du får följare, likes eller någon annan tjänst från något specifikt land.

I priserna ingår moms med 25 % för beställningar inom EU. Vid bekräftad beställning, kan priserna endast ändras av omständigheter som Boostamig.se inte råder över. Till exempel väsentlig valutaförändringar eller ändrad moms. Inga expeditionskostnader tillkommer. Skulle priset ändras har kunden rätt att utan kostnad häva köpet.

2. Leveranser

Beställningar levereras inom 5 arbetsdagar. Detta gäller även expressleverans produkter. Detta gäller även autolikes då varje ny uppladdning blir en ny ”order” därav kan likes/visningar ta upp till 5 dagar att färdigleverera.
Vi reserverar oss för att samtliga lagervaror blir slutsålda innan vi hinner uppdatera hemsidan, och då upplyser vi kunderna om den beräknade leveranstiden.
Boostamig har ingen möjlighet att stoppa en redan påbörjad leverans.
Vi garanterar inte att dina nya följare kommer att interagera med dig, vi garanterar att du får den mängd följare du har beställt. Vi kan inte heller garantera någon exakt leveranstid, vi erbjuder vår bästa uppskattning för när din order kommer att levereras. Gör du parallella beställningar från andra leverantörer till samma mål riskerar du att inte hela beställningen blir levererad, då vi mäter antalet före och efter.

3. Ångerrätt och öppet köp

Boostamig.se levererar digitala produkter och klassas som en tjänst som inte kan återlämnas då det är en så kallad direktkonsumtion. Därför så råder det ingen ångerrätt eller öppet köp efter det att en beställning har börjat levererats eller är färdiglevererad.

4. Reklamationer

Om du vill reklamera ett köp på grund av att du exempelvis har förlorat följare av oss så ska du göra det inom 30 dagar. En reklamation resulterar inte i en återbetalning utan vi kommer att leverera dom tappade följarna till dig.

Vid en eventuell tvist följer vi alltid ARN:s rekommendationer.

5. Återbetalningar

Återbetalning sker via Swish eller Paypal. Summan återbetalas alltid till samma konto som använts vid köpet och snarast möjligt från det att vi har mottagit och godkänt returen.

6. Reservationer

Vi reserverar oss för ändringar i priser till följd av stora prisavvikelser från våra leverantörer, felskrivningar eller andra fel som ligger utanför vår kontroll. Läs mer om oförutsedda händelser under Force Majeur nedan.

7. Reklam och Marknadsföring

Genom att göra ett köp eller registrera ett konto hos Boostamig.se så godkänner kunden att Boostamig.se får skicka direktreklam i form av SMS och Epost till kund. För att avsäga sig reklam och utskick så kan du maila till info@boostamig.se. Det finns alltid en avregistreringslänk i våra e-post och SMS utskick.

8. Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Nedan följer länkar till Konsumentverket och ARN där du kan läsa mer detaljerat om konsumentköplagen och distansavtalslagen mm.
http://www.konsumentverket.se/
http://www.arn.se/
Som konsument kan du även vända dig till EU för att få hjälp med konfliktlösning när du handlat på nätet.
Länk: ec.europa.eu/odr

Då kommer du till:
”European Commission official website
The Online Dispute Resolution website is an official website managed by the European Commission dedicated to helping consumers and traders resolve their disputes out-of-court.”


Integritetspolicy

GDPR (General Data Projektion Regulation) är en ny EU-förordning som börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018. Syftet med GDPR är att stärka skyddet för den enskilda individen vid behandling av personuppgifter samt att skapa ett enhetligt regelverk inom EU.

För Boostamig AB är personlig integritet viktigt. För oss är det viktigt att du kan känna dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas hos oss. Vi vill därför alltid eftersträva en hög nivå av skydd för dina personuppgifter. I denna integritetspolicy informerar vi om hur vi samlar in och använder dina personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Vad menas med personuppgifter?

Alla uppgifter som direkt eller indirekt han härledas till en fysisk person som är i livet är en personuppgift. Det är exempelvis namn, epost-adresser och personnummer men också bilder och användarnamn i digitala medier.

Vilka uppgifter samlar vi in?

För att kunna hantera dina köp och kundärenden lagrar vi följande uppgifter;
För- och efternamn, telefonnummer, användarnamn på relevant tjänst, email samt köphistorik.

Hur länge behåller vi dina uppgifter?

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig i samband med ett köp på boostamig.se sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål. Vi har utarbetat gallringsrutiner för att säkerställa att personuppgifter inte sparas längre än vad som behövs för det specifika ändamålet. Hur lång lagringstiden kan bli är olika beroende på ändamål med behandlingen och hur länge uppgiften är nödvändig för ändamålet. Efter det kommer vi att på ett säkert sätt gallra eller avidentifiera dina uppgifter så att det inte längre går att koppla dem till dig.
Vi lagrar endast din köphistorik på vår webbplats i 6 månader.
Vi lagrar dina uppgifter vid köp i 7 år på grund av bokföringslagen.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vilka är dina rättigheter som registrerad?

Som registrerad har du enligt gällande lagstiftning ett antal rättigheter. Här listar vi dessa rättigheter.

Rätt till registerutdrag (rätt till tillgång)

Om du vill veta vilka personuppgifter vi behandlar om just dig kan du begära att få tillgång till uppgifterna.

Rätt till rättelse

Om du upptäcker att något är fel har du rätt att begära att dina personuppgifter rättas.

Rätt till radering

Du har när som helst rätt att raderas ur dessa system (med vissa begränsningar, som bokföringslagen). Du har även rätt att begära ett utdrag av all information som vi har lagrad om dig.

Rätt till begränsning

Du har rätt att begära att vår behandling av dina personuppgifter begränsas.

Rätt att göra invändningar mot viss typ av behandling

Du har alltid en rätt att invända mot all behandling av personuppgifter som bygger på en intresseavvägning. Du har också alltid rätt att slippa direktmarknadsföring.

Vilka uppgifter delas?

  • Betalväxel
    När du genomför ett köp delas din information med vår betalväxel. Det som sparas är för- och efternamn, adress, email, telefonnummer samt köphistorik. Informationen sparas/delas för att ditt köp ska kunna genomföras och för att skydda dig mot bedrägeri. Boostamig AB använder sig av följande betalningsalternativ.
    Läs mer om Paypal här: https://www.paypal.com
    Läs mer om Swish här: https://www.getswish.se/

Användning av Cookies

På Boostamig.se används cookies. Cookies (eller kakor) är små textfiler som lagras på din dator när du besöker en webbsida och som exempelvis används för att följa vad besökaren gör på webbplatsen. Boostamig.se använder cookies för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, till exempel genom att anpassa det som visas på sidan efter dina önskemål och val, kunna hjälpa dig att se vilka produkter du lagt i din varukorg, kunna hantera och genomföra köp och för att kunna fullgöra våra åtaganden om du genomför ett köp.

Boostamig.se använder två typer av cookies. En permanent cookie som ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid och en sessionscookie som tillfälligt lagras i datorns minne under tiden du som besökare är inne på vår webbsida. Sessionscookies försvinner så fort du stänger din webbläsare.

Permanenta cookies används bland annat för att lagra dina eventuella personliga inställningar hos Boostamig så att du slipper göra om vissa val varje gång du besöker vår hemsida, samt för att anpassa och göra information och marknadsföring så relevant som möjligt för dig. Sessionscookies används bland annat för att registrera statistik över användandet av vår hemsida.

Du kan när som helst välja att ta bort cookies som har placerats hos dig. Du kan även välja att inte tillåta cookies genom att ändra inställningar i din webbläsare så att de inte accepteras. Genom att använda vår webbplats och/eller genom att godkänna Boostamig.se villkor samtycker du till behandlingen av cookies enligt vad som här beskrivs. Om du inte accepterar att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in din webbläsare så att du blir tillfrågad varje gång Boostamig.se vill placera cookies på din dator. Genom din webbläsare kan du radera lagrade cookies. se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Vidare kan du även när som helst radera cookies manuellt från din hårddisk.

Notera att om du väljer att inte acceptera cookies kommer du inte att kunna genomföra köp på Boostamig.se. Hemsidans funktionalitet kan även komma att begränsas.