Vilka är Boostamig

Boostamig.se drivs och ägs av Boostamig AB ett aktiebolag registrerat i Sverige med Org.nr 559142-0574. Vi är 100% Svenskägt bolag.

Är det säkert att beställa produkter från Boostamig.se?

Ja. Vi jobbar ständigt med att hålla våra system säkra. Vår sida använder SSL certifikat för att hålla all information mellan er och oss kryterad så att ingen annan kan komma åt informationen. Vi lagrar endast era uppgifter i syftet att vi ska kunna leverera er beställning. Vi säljer eller delar aldrig med oss av era uppgifter till tredjepart. Vi kommer aldrig heller att tala om för någon vilka våra kunder är. Vi jjobbar med 100% kundprivacy. Vi spar endast er orderhistorik i vårt beställningssystem på hemsidan i 6 månader.

När levereras min beställning?

Det är olika leveranstid beroende på vilken produkt du beställt.

Produkter med Expressleverans: Levereras generellt inom 5 minuter. I sällsynta fall kan det ta upp till 5 (fem)dagar innan en order levereras då vi kan råka ut för tillfälliga leveransförseningar.

Autolikes: Vi aktiverar dina autolikes manuellt inom 24 timmar från det att du gjort din beställning. När ni fått ett mail av oss att autolikes är akiverat så kommer ni att få likes inom 5 minuter på er nya uppladdning.

Vanliga produkter: Produkter som vi inte benämnt med Expressleverans har olika leveranstider. Tjänster till Facebook tar generellt upp till 72 timmar innan leveransen påbörjas. Annars är vår målsättning att dom produkterna levereras inom 24 timmar.

Kan jag komma att bli avstängd eller är våra tjänster olagliga?

Ett enkelt svar på dom två frågorna är nej. Du kommer aldrig att kunna bli avstängd från något socialt medie som du köpt följare, likes eller visningar till av oss. Det är inte heller olagligt att köpa trafik, följare, likes eller visningar av oss.

Kontaktformulär

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar under vardagar mellan klockan 8-17. Ifall du kontaktar oss efter kontorstid eller under helgdagar så kan det ta längre tid.